Hjertestartere og tilbehør

Alle priser er excl. moms.

Download hele vores prisliste her

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Se også vores lejeaftaler

Hvad er en hjertestarter/AED?

En hjertestarter, også kaldet en AED (Automatisk-Ekstern-Defibrillator), er et elektronisk apparat, som kan afgive stød og genstarte hjertet i tilfælde af hjertestop. De senere år er hjertestartere blevet mere om mere populære. Udviklingen af hjertestarterne er også eskaleret, og hjertestarterne er derfor blevet mere brugervenlige og hjertestarternes batterier har fået længere levetid. Det betyder i praksis, at hjertestarterne er designet til at blive hevet hurtigt ned fra vægen, tage under armen, for at løbe til ulykkesstedet og assistere.

Når personer falder om med hjertestop, kan hjertet være gået helt i stå, eller stå og ’flimre’. Når hjertet ’flimrer’ kan hjertestarteren med et elektrisk stød, støde hjertet tilbage i en hjerterytme, som personen kan overleve med. Det er ikke altid en hjertestarter vil støde – årsagerne kan være mange.

Du kan lære meget mere om hjertestarterens formål, hvordan hjertestarteren virker samt vigtigst af alt hvordan hjertestarteren betjenes på et af vores førstehjælpskurser.

Hvordan bruger man en hjertestarter?

Først og fremmest er det vigtigt for os at sige, at alle kan bruge en hjertestarter. Alle hjertestartere guider førstehjælperen igennem hvad der skal gøres, hvordan det skal gøres og i hvilken rækkefølge det skal gøres. Hjertestarteren kan med andre ord ikke fejlbetjenes.

Du skal som førstehjælper sørge for at placeres de to elektroder, som er integreret i hjertestarteren, på brystkassen af den person, der her hjertestop. Der er på alle elektroder en tegning af hvor elektroderne skal placeres på personen med hjertestop. Hjertestarteren vil ikke støde hvis ikke stødet er berettiget.

Når elektroderne er placeret, er det hjertestarteren der skal i arbejde. Det vigtigste at vide er, at hjertestarteren guider dig igennem det hele. Lær meget mere om brugen af en hjertestarter, på et af vores førstehjælpskurser.

Når personer falder om med hjertestop, kan hjertet være gået helt i stå, eller stå og ’flimre’. Når hjertet ’flimrer’ kan hjertestarteren med et elektrisk stød, støde hjertet tilbage i en hjerterytme, som personen kan overleve med. Det er ikke altid en hjertestarter vil støde – årsagerne kan være mange.

Du kan lære meget mere om hjertestarterens formål, hvordan hjertestarteren virker samt vigtigst af alt hvordan hjertestarteren betjenes på et af vores førstehjælpskurser.

Hvem kan bruge en hjertestarter?

Alle kan og må bruge en hjertestarter – også børn. Det anbefales dog at have erhvervet sig et førstehjælpskursus, hvor undervisning i brugen af hjertestarteren indgår (brug af hjertestarter indgår i alle vores førstehjælpskurser). På ZOLL PLUS hjertestarteren er der kun to knapper. En tænd knap og en stød knap. Når hjertestarteren er tændt guider den dig igennem alle trin. ZOLL PLUS hjertestarteren er dejlig enkelt, brugervenlig og forklarer alt. Derfor har vi valgt at det er den eneste hjertestarter vi vil forhandle. Få meget mere at vide, på et af vores førstehjælpskurser.

Hvad koster en hjertestarter – og skal den vedligeholdes?

Vi har valgt udelukkende at forhandle ZOLL PLUS hjertestarteren. Den koster 8.999 kr. excl. moms. Er 9.000 kr. mange penge? Det mener vi ikke det er for en hjertestarter. Hvis hjertestarteren kan redde bare ét liv, mener vi hos Boye Group at den har betalt sig selv hjem, mange gange.  Som udgangspunkt er den vedligeholdelses fri, indtil elektroderne eller batteriet ’løber ud’. Elektroderne har en holdbarhed på 2-5 år fra produktionsdagen. Vælger i konceptet ’Hele Pakken’ hos Boye Group, undgår i at skulle tænke på udløbsdatoer og vedligeholdelsen af jeres hjertestarter. Vi sørger for det hele. Dette er inklusive opsætning af hjertestarterskabet, servicering af hjertestarteren, servicering af hjertestarterskabet, nye batterier og nye elektroder, både ved datooverskridning og ved brug af hjertestarteren.

Trygfondens hjertestarternetværk

Hos Boye Group anbefaler vi, at din hjertestarter er tilgængelig døgnet rundt. Derfor anbefaler vi også, at du køber et hjertestarterskab med indbygget varmeelement, som sørger for at hjertestarteren har de optimale forhold året rundt. Vi anbefaler også, at hjertestarteren bliver registreret hos Trygfonden i Trygfondens hjertestarternetværk (www.hjertestarter.dk). Vi hjælper selvfølgelig gerne med registreringen. Det betyder i praksis, at du eller din virksomhed bliver registreret i et nationalt netværk, hvor man kan se alle de tilgængelige hjertestartere. Hvis der i området omkring hjertestarteren er brug for den, guider alarmcentralen (1-1-2) personer hen til din hjertestarter, hvorfor vi igen anbefaler den hænger tilgængeligt 24/7.